Villa Bällsta

Love & Athra

Första intrycket var ”här måste vi bo”. Tanken var från början inte att köpa hus utan planen var att börja spana vad som fanns ute på marknaden för att eventuellt köpa hus om ett år. När vi sedan var i huset på visning så kände vi direkt, vi kommer aldrig hitta ett sånt här hus igen, vi måste köpa nu! Allting gick väldigt fort och vi ångrar oss inte en sekund sedan dess. Allt har överträffat våra förväntningar. Ibland känns det fortfarande overkligt att det här huset faktiskt är vårt. Köket och vårt vackra sovrum är våra favorit platser i huset. Vi älskar alla materialval och varje detalj känns noggrant planerat. Det känns gediget och tryggt!
Dessutom så har bemötandet från Anousha och Niklas inget ett lugn hos oss då de har varit där och svarat upp om vi undrat något även nu långt efter köpet.
Tusen tack för att vi fick köpa ert fina hus, vi är så lyckliga för det!

HUSET

Villa Bällsta, som befinner sig i Vallentuna, är en totalrenovering av en villa från 60-talet. Vår vision var att förvandla det gamla slita huset till något modernt och unikt för området. Vinden har inretts och huset har fått en helt ny identitet och kvalitet efter ombyggnationen. Ytterväggarna är 60 cm tjocka med en fasadbeklädnad av en vacker och varm cederträpanel som bryter av mot den stramare plåten, som kommer att vara underhållsfritt under 30 år. Ta gärna del av projektets förvandling i videon nedan.

Kontakta oss